Villa Duo Decimo

By | Geen categorie

Grenzend aan het centrum van Hilversum in villawijk Boomberg realiseert Vitus Bouwgroep het nieuwbouwproject VILLA DUO DECIMO: 15 luxe appartementen,waarvan een aantal in het karakteristieke monumentale pand en een aantal in de nieuwe aanbouw.
De woonoppervlaktes variƫren van circa 88 tot circa 150 vierkante meter met een tuin of balkon. Een bijzondere combinatie waar moderne en monumentale elementen elkaar ontmoeten.

DE SCHALM RENSWOUDE

By | Geen categorie

Aan de Schalm 5 te Renswoude wordt in het voormalige tandheelkundige praktijk een hospice gerealiseerd ten behoeve van maximaal 15 cliƫnten. Momenteel zijn de voorbereidende procedures in gang gezet en zal er spoedig worden gebouwd. Naar verwachting zal dit eind 2017 zijn. Van start Q.1 tot eindbouw wordt er rekening gehouden met een viertal maanden (april 2018).

Lees verder

HERENSTRAAT HILVERSUM

By | Geen categorie

Aan de Herenstraat 12 te Hilversum wordt in het voormalige City theater de ontwikkeling van 15 appartementen in gang gezet. De opdrachtgever is Elizavastgoed waar wij momenteel meerdere samenwerkingen mee in de pijplijn hebben zitten. Het appartementencomplex is ontworpen door Breebaart Korver BNA architecten. Het traject waar we ons nu in bevinden is de aanloop naar het slopen, saneren en het woonrijp maken van het oude bedrijventerrein.

Lees verder

MELKPAD EN DIEPEWEG HILVERSUM

By | Geen categorie

Aan de Melkpad en Diepeweg in Hilversum, op een steenworp afstand van het centrum wordt op een voormalig bedrijventerrein gewerkt aan de voorbereidingen op het bouwen van een 8 tal grondgebonden woningen. Het gaat om een poortwoning, twee-onder-1-kap en een zes-onder-een-kap. Deze woningen zijn ontworpen door de Hilversumse architect Frank Roodbeen en kennen in tegenstelling tot het naastliggende project van ons een wat meer moderne architectuur.

Lees verder

SPIEGHELHOFJE BUSSUM

By | projecten

Aan de Iepenlaan 4a in Bussum, op de rand van het centrum is door Vanmechelenprojecten op het huidige bedrijven terreintje 8 grondgebonden woningen in Historisch Bussumse architectuur, hiervoor tekende SENVD architecten uit Almere. In het eerste kwartaal van 2017 zullen de benodigde procedures worden gestart en valt de bouwstart te verwachten in het derde kwartaal van 2017, oplevering van de woningen zal een klein jaar later zijn.

Lees verder

MELKPAADJE HILVERSUM

By | projecten

In het centrum aan het Melkpad te Hilversum zijn op het terrein van de voormalige Nefkens garage 17 grondgebonden woningen ontwikkeld in historisch Hilversumse architectuur door Frank Roodbeen architect ook uit Hilversum. Vanmechelenprojecten heeft in 2016 samen met Frank Roodbeen het initiatief genomen voor de ontwikkeling, waarna Lingotto uit Amsterdam het plan verder heeft ontwikkeld.

Lees verder