Nieuwbouw

Wij realiseren nieuwbouwprojecten ever en zijn tevens ambitieus bij eigen projectontwikkelingen. Nieuwbouwprojecten zijn vaak complex en uitdagend. Dat vraagt om een creatieve aanpak. Wij beperken ons niet alleen tot het daadwerkelijk bouwen van objecten. Wij denken actief mee, geven deskundig advies en kunnen het hele traject voor onze rekening nemen. Door de markt, risico´s en financiering in kaart te brengen, vertalen wij wensen tot een gedetailleerd en duurzaam bouwplan. Bij de bouw streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, zonder daarbij wensen uit het oog te verliezen.

Renoveren & restaureren

Wij geven advies over renovatie- en restauratieprojecten. Met meer dan 40 jaar ervaring begeleiden wij projecten vanaf het eerste idee tot het eindresultaat. Vakmanschap en aandacht zijn onmisbaar bij renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Het in ere herstellen, in combinatie met het aanbrengen van bouwkundige en/of energetische verbeteringen is de uitdaging. Wij denken graag actief mee en spelen in op wensen van onze opdrachtgevers en klanten.

De grote uitdaging ligt bij de uitvoering. Bij het renoveren van woningen in bewoonde staat of bedrijven is het belangrijk dat bewoners en medewerkers vrijwel ongestoord kunnen leven en werken. Voorop staat dat menen zo min mogelijk overlast ondervinden van de werkzaamheden. Wij realiseren dit door goede communicatie en een duidelijke logistieke planning. Wij werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, gekozen op basis van kennis en kunde en voornamelijk op ervaring met werken in een bewoonde omgeving.

Particulier

Wij begeleiden particulieren bij het realiseren van hun wensen. Wij beantwoorden graag vragen zoals: Wat moet ik allemaal regelen, met wie ga ik in zee, blijf ik binnen mijn budget en wanneer is het afgerond? Wij maken een voorstel en begeleiden we het totale project en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Met onze ruime ervaring kunnen wij onze opdrachtgevers volledig adviseren en ondersteunen. Wij maken het volledige ontwerp, regelen de benodigde gemeentelijke procedures en verzorgen het toekomstig onderhoud. Wij visualiseren alle ideeën in 3D-tekening om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. Daarnaast kunnen wij interieur- en verlichting advies geven en begeleiden wij bij het selecteren van leveranciers. Hierbij staat persoonlijk contact, goed luisteren en betrokkenheid voorop.